Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > PC > Tiskárny > Inzerát č. 184389247

SAMSUNG 4V1

- [18.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Původní cena 16990 , plně funkční

Samsung CLX-6260FW je
multifunkční tiskárnou 4 v 1, takže zefektivňuje práci a zaručuje, že veškeré tiskové operace vaší společnosti budou probíhat co nejplynuleji. Funkce tisku, kopírování, skenování a faxu zařízení CLX-6260FW nabízejí flexibilitu a umožňují vám pracovat doslova bez hranic. Díky celé řadě inovativních funkcí, jako jsou kopírování osobních dokladů, kopírování více stránek na jeden list, skenování do e-mailu a pohodlná funkce PC faxu, se můžete spolehnout na to, že vaše podnikání bude mít všechny nezbytné prostředky, které mu pomohou uspět v dnešním moderním světě.

tiskarna-samsung-clx-626
Obrázky i text budou nyní ještě ostřejší
Jedinečná technologie ReCP (Rendering Engine for Clean Page) od společnosti Samsung zlepšuje celkovou kvalitu a živost vašich barevných výtisků, takže budou všechny vypadat naprosto dokonale. Automaticky zlepšuje ostrost grafiky i textu, přičemž dochází k překrývání pevných objektů, aby se odstranily bílé mezery.

Vyšší výkon, vyšší produktivita
S dvoujádrovým 533MHz procesorem a standardní 512MB pamětí (rozšiřitelnou až na 1 GB) tiskárny CLX-6260FW si můžete být jisti, že si tato tiskárna poradí se vším, co pro ni vaše pracovní skupina připraví.

Rychlá a flexibilní manipulace s papírem
Chcete-li tisknout či kopírovat na papír vyšší hmotnosti, není problém. Hmotnosti až 220 g/m2 zvládá tiskárna bez nejmenších potíží prostřednictvím víceúčelového zásobníku na 50 stran či standardního kazetového zásobníku na 250 stran. Navíc můžete pomocí volitelného druhého kazetového zásobníku na 520 listů navýšit celkovou kapacitu tiskárny na 820 listů. Tímto způsobem je rovněž možné využívat až tři různé typy médií, aniž by bylo potřeba ztrácet čas výměnou papíru.

Zabezpečený, důvěrný tisk
Pokud chcete na tiskárně tisknout citlivá data, můžete být klidní. Stačí zadat heslo a můžete si vyzvednout tiskovou úlohu v bezpečí před nepovolanýma očima. A díky integrované numerické klávesnici to nikdy nebylo snadnější!

Nízké náklady, nízké zatížení životního prostředí
Šetřete toner, papír i energii – je to dobré nejen pro životní prostředí, ale i pro zisky vašeho podnikání. S tiskárnou CLX-6260FW jde ekonomický provoz ruku v ruce s tiskem živých barevných dokumentů.

Používáním alternativních tiskových kazet ABEL CLT-506L (C,M,Y,K) ušetříte navíc oproti kazetám výrobce dalších min. 30% nákladů na tisk

Jméno:

Robert

Telefon:

605... zobraz číslo

Lokalita:Mapa696 65 Hodonín

Vidělo:

37 lidí

Cena:

Nabídněte
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Tiskárny
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty PC celkem: 50411, za 24 hodin: 2284

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko