Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > PC > Grafické karty > Inzerát č. 191788839

ATI_Radon_X1600Pro_256M

- [30.9. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

ATI_Radon_X1600Pro_256M - 1
ATI_Radon_X1600Pro_256M - 2
ATI_Radon_X1600Pro_256M - 3
ATI_Radon_X1600Pro_256M - 4
Popis produktu
Tato grafická karta pochází z dílny známého výrobce grafických adaptérů Sapphire. Model Atlantis X1600 Pro je založen na grafickém čipu ATI X1600, který je v současnosti nejvýkonnějším v nabídce. Je založen na grafickém jádře RV530, taktovaném na 500 Mhz. Jádro je vyráběno 0,09 mikronovým výrobním procesem.

256 MB paměti typu GDDR-II je založeno na 128ti bitové architektuře a umožňují maximální propustnost až 12.5 GB/s. Propustnosti je využíváno na maximum také díky kompresní technologii. Takt těchto GDDR-II pamětí je 780 MHz.

Karta je kompatibilní s rozhraním AGP 8x. Chladič má heatsink na pamětech i na grafickém procesoru. Aktivní ventilátor je velice tenký, takže karta zabere pouze místo jedné záslepky. Doporučováno je ale nechat kolem karty dostatečný prostor pro nezbytné proudění vzduchu.

Jádro RV530 této grafické karty vám umožní využívat plného potenciálu DirectX 9.0c a starší, stejně jako OpenGL 2.0. Sapphire samozřejmě využívá i dalších technologií, které čipset ATI umí, jmenujme tedy pokročilé pixel(12) a vertex(5) shadery, HDR(High Dynamic Range) AA pro nejdokonalejší antialiasing, s jakým jsme se u karet ATI mohli do dnešní doby setkat.

Unikátní "Ultra-Threading" dispatch processor zajišťuje rychlý běh vykreslování scény, díky inteligentnímu rozdělování dat do 512ti paralelně běžících vláken, čímž dosahuje daleko větší efektivity než konkurenční grafické karty.

Nová technologie Avivo zase při jakékoli činnosti dohlíží na to, aby bylo zobrazení na monitoru či televizi co nejkvalitnější. Díky Avivu uvidíte zářivé barvy, vysoce ostrý obraz a opravdu plynulé přehrávání videa a to díky dual-link DVI i na největších LCD displejích s vysokým rozlišením.

Sapphire Atlantis ATI Radeon X1600 Pro poskytuje uživateli i kvalitní TV výstup, prostřednictvím S-Video konektoru. Samozřejmě je karta osazena i jedním DVI a jedním D-Sub konektorem, které mohou být obsazeny oba najednou a stejně tak i interpretovat obraz. To je dáno přítomností duálních RAMDAC převodníků, pracujících na frekvenci 400 MHz. Podobně, jako má nVidia nViev, ATI nabízí obdobný software HYDRAVISION. Můžete si tedy velice snadno optimalizovat výstup pro jakoukoli kombinaci dvou zobrazovacích zařízení, jako např. monitor, LCD displej, projektor, televize.

Jméno:

Katka

Telefon:

735... zobraz číslo

Lokalita:Mapa752 01 Přerov

Vidělo:

43 lidí

Cena:

Nabídněte
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Grafické karty
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty PC celkem: 47417, za 24 hodin: 2350

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko